2011. november 16., szerda

Bizakodó könyvkiadás

Isten megengedte érnem azt a csodát, hogy az első elbeszélés kötetem elfogyott.Egész esztendőben terveztük, hogy újra kiadjuk átdolgozott, újra szerkeszetett, és bővített formában. Hetek óta nagy munkában van a családom, mert ők vállalták a munka terhét. Csodálom a kitartásukat és az elszántságukat, hiszen mindenkinek van munkahelye, privát élete. Mégis mellém álltak ebben a kérdésben. Most érünk a finishbe és nagyon izgalmasan telnek a napok. A legutóbbi összjövetelünkön a borítót beszéltük meg, az is megújul. Nagyszerű üzenete lesz az új fedélnek. Köszönöm az unokáim kutató munkáját! A bevezetőt és a szakvéleményt kiváló tanítványom és igazgatóm írta. Meglepődtem, mennyire szivélyesen ajánlották fel a segítségüket. Remélem sokan fogják elolvasni..
Ebben a megújult kötetben szerepel a "Ferie hazamegy" című írásom, amellyel sok embernek szereztem örömet. A "Jolika írni tanul" írás méltó párja. Nagy élmény, hogy írás közben átélem újra azokat a hónapokat éveket, amelyeket idézek, látom a gyerekek csillogó szemét. Tudom, minden elbeszélés alapja a megtörtént esemény, a szeretet pecsétje hitelesíti ezeket. Unokáim kedves mondásai, a velük töltött felejhetetlen idő mindenki számáta tanulságos lehet. Érdemes és hasznos a kicsinyeinknek megadni minden elképzelhető jót, és akkor látni fogjuk az eredményt. Én sok-sok mesét és  hagyománytisztelelet ajándékoztam nekik. Hogy ők hogyan viszonozzák? Benne lesz a könyvemben.
Az az álmom, hogy sok tanítóhoz jusson el a Virágos katedrám című könyvem, és sok reménytelen ember kapjon erőt az újra kezdéshez.
Nagy dolgok történtek már eddig is, a kiadással kapcsolatos munkákban, hiszem, hogy Isten segít a terjesztésben is.Csodák sorozata a mindennapi életem, de majd ezekről _ha Isten éltet_majd a következő könyvemben írok.
A könyvemet dedikálom a Keresztyén Karácsonyi Könyvvásárban, Lónyai utcai Református gimnázium.Kinizsi utca 5-7. December 2 és 3-án Péntek du kettőtől, este húsz óráig, és szombaton reggel kilenc órától délután ötig. Mindenkit szeretettel várok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése