2011. október 11., kedd

Orchidea

Egy kedves idős rokon házaspár látogatott meg bennünket szombaton. Régen láttuk egymást és nagyon örültünk a találkozásnak. Az orvos házaspár sokszor segített fontos egészségi problémák megoldásában ezért hálás szeretettel gondolunk rájuk. Szíves baráti kapcsolatot is ápoltak velünk, sétáltunk a Tabánban,vendégek voltunk a szentendrei nyaralójukban,  részvettem teadélutánjukon, vagy családi összejöveleleiken.
Egy gyönyörű orchideát hoztak nekünk.Még soha nem volt cserepes orchideám, ezért nagy kihívás, hogy nevelgessem szükséglete szerint. Igyekszem.
A beszélgetés során elmondtuk az elmúlt évek megpróbáltatásait, volt belőle bőven, de nem akadtunk el a bajoknál, hanem hálás szívvel emlékeztünk meg a Gondviselő Isten szeretetéről, aki megadta a gyógyulást is. Maradtak küzdelmeink, de tudjuk, hova menjünk, ha erőt kell kérnünk. Nem csüggedünk, inkább megpróbálunk vígasztalni másokat.
Ez a kedves virág most arra int, hogy ne engedjem magam át a kísértésnek, félelemnek, aggódásnak, mert őriz, vigyáz ránk, segít, és megtart a mi Mennyei Atyánk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése